Zand, zand en nog eens zand... - Reisverslag uit Nazca, Peru van Eveline en Rene - WaarBenJij.nu Zand, zand en nog eens zand... - Reisverslag uit Nazca, Peru van Eveline en Rene - WaarBenJij.nu

Zand, zand en nog eens zand...

Door: Eveline en Rene

Blijf op de hoogte en volg Eveline en Rene

06 Augustus 2010 | Peru, Nazca

Hoi Allemaal,

Wat hebben we toch al veel gedaan in een paar dagen tijd...
Om te beginnen zijn we in Paracas naar de ´poor man galapagos´ geweest. Vroeg in de ochtend zijn we met een bootje naar de isla ballestas gegaan, waar we pinguins, zeeleeuwen en heel veel vogels hebben gezien. Het was erg mooi, maar ook erg koud... ´s middags de bus naar Huacachina gepakt. Dit is een oase in de Woestijn, vlak bij Ica. Daar scheen de zon en was het heerlijk. We hebben ´s middags lekker in onze zwembroek en bikini bij het zwembad van ons hostel gelegen met uitzicht op de zandduinen.
De volgende dag nog meer gerelaxed en met buggy´s door de duinen gecrosst en we zijn wezen Sandboarden. Dit was echt super, en voor het eerst een sport gevonden waarin Eveline beter is dan Rene!!!!
Overal zat zand, maar het was echt geweldig!
´s Avonds met een Peruaans stel en een Tsjechies/Cubaans stel aan de Pisco Sour gezeten, een heerlijk lokaal drankje, smaakt als een mojito. En om 12 uur was Eveline dan jarig! Bedankt voor alle smsjes en mailtjes....
De volgende ochtend vroeg op en de bus naar Nazca genomen. We reizen met Cruz del Sur, een redelijk luxe busmaatschappij, relaxed en veilig.
Vanmiddag in een 4 persoonsvliegtuigje over de nazca lijnen gevlogen, het vliegen was erg leuk. De lijnen waren wel een stuk een kleiner dan we dachten, maar nog steeds indrukwekkend hoe het heeft kunnen ontstaan.(wat niemand weet...) Daarna nog naar een begraafplaats met Mummies van zo´n 1000jaar geleden.
Terug in Nazca op Plaza del Major een taartje gegeten op Eveline´s verjaardag!
Nu zitten we te wachten op de nachtbus naar Araquipa waar we een aantal sportieve dingen willen gaan doen, wildwaterraften, mountainbiken en hiken door een canon (2x zo diep als de Grand Canyon...) We gaan super de luxe reizen vanacht, in gouden! stoelen... Busness class in de bus, krijgen ook gewoon eten a la het vliegtuig.
Op deze computer kan ik geen foto´s zetten dus die komen zo snel mogelijk...
Dikke kus vanuit Peru
René en Eveline

• 07 Augustus 2010 - 08:02

Wies:

Het klinkt nu al helemaal stoer! kusx

• 07 Augustus 2010 - 13:32

Natascha:

he broertje en zussie
    aller eerst eveline nog proficiat met je verjaardag van ons alle wistr niet zeker of jullie de telefoon bij hadden vandaar via deze weg
    leuk te weten dat ook er voor rene iets is waar hij minder goed in is hihi
    zo te lezen gaat alles prima blijf genieten xxxxx van de kids en ook van frank en mij

• 07 Augustus 2010 - 16:44

Petra:

Klinkt heel goed allemaal ;) Geniet!
    En nog een hele fijne verjaardag Eef vanuit Italie!! Kus!

• 08 Augustus 2010 - 09:57

Jens & Sophie:

Hoi Rene en Eveline,

Via de moeder van Eveline erachter gekomen dat jullie te volgen zijn op waarbenjij.nu. Leuk, gaan we zeker doen!

Klinkt al goed zeg die eerste verhalen. Geniet ervan!

Hier op de Willem Frisostraat alles in orde. Het is een heerlijk huisje, we hebben al echt onze draai gevonden!

Groetjes Jens & Sophie

p.s. Eveline nog proficiat! Er is nog wat verjaardagspost voor je binnengekomen! Heeft je moeder inmiddels meegenomen :-)

• 09 Augustus 2010 - 07:53

Sander:

Gefeliciteerd, tja tijdverschil hé, dus toch nog op tijd!

• 09 Augustus 2010 - 18:00

Jessy En Daan:

Om nu al jaloers van te worden ;)
    Dat sandboarden lijkt ons ook wel wat!
    Fijne reis nog en veel plezier. X Jessy en Daan

• 09 Augustus 2010 - 19:04

Fam Broos:

Hey stoerereizigers,

Wat hebben jullie al een hoop beleeft echt ruig hoor. We zijn net terug van onze (wereldreis) voor het eerst met de kleine op vakantie naar italie we hebben het super naar onze zin gehad en ons britt heeft ook erg genoten.geniet er nog van en we blijven jullie volgen. Groetjes Wilfred Sandy en een kus van ons Britt

• 10 Augustus 2010 - 06:44

Joske:

Hoi schatjes,

Wat een leuk verhaal toch weer en idd jullie hebben al een afwisselende dagen gehad in Peru.
    Vooral dat zandboarden zag er vet uit. Dat lijkt me echt te gek op een keer te doen.
    Ook leuke foto’s. Hier was het slecht weer deze week. Regen en ook wel af en toe zon.
    Ons opa is van de week overleden. Hij was net 3 weken 100 jaar. Maar we hebben een mooi afscheid gehad afgelopen vrijdag. Nou geniet ze daaro en ik kijk weer uit naar jullie nieuwe verslag.

-xxx-

• 10 Augustus 2010 - 11:57

Patrice:

Sjonge jonge....jullie hebben echt al heel wat gedaan in korte tijd....maar dat kan ook niet anders als met een Reneetje.
    Echt super wat jullie tot dusver gedaan hebben en hoop snel veel meer foto's te kunnen zien.
    Veel plezier verder en tot laterzzzzzzzzz