Foto\
Door: Eef
Blijf op de hoogte en volg Eveline en Rene
30 December 2004 | Nederland, Amsterdam
En natuurlijk kun je een berichtje achterlaten!
Dikke kus Eveline en Rene
ps Elke week komen er nieuwe foto's op en verdwijnen er weer foto's. Vaak kijken dus!
30 December 2004 - 19:55
Danny:
Leuk leuk!
Veel plezier morgen met oud en nieuw!
xX Danny (ja Rene 1 kusje is voor jou) :) -
30 December 2004 - 22:08
Peter L.:
Proficiat, met jullie website.
Ik wil ook op de foto met Leontien........ -
31 December 2004 - 11:39
Gerrit En Janny:
Geweldig wat een tijd hebben jullie. Ik (Janny) ben stront jaloers op jullie ik ben n.l een heeele grote fan van Marco. Een geweldige jaarwisseling toegewenst en een dikke kus van ons. -
31 December 2004 - 13:44
Foppe En Dinie:
bedankt voor de mooie prentjes fijne jaarwisseling liefs van ons -
31 December 2004 - 14:26
Mertens:
Damn, ik wil ook naar Curacao.
Drink er een paar op ons! (ik + Lex , Joost etc.)
Have a great night...
Gr Maarten -
31 December 2004 - 14:53
Wendy:
he moppies, jullie hebben het echt goed daar! groot gelijk en genieten zolang het nog duurt. Vind het wel erg gezellig dat jullie op mijn verjaardag weer gezellig in ons kikkerlandje zijn!!!! veel plezier nog en doe voorzichtig. Tot snel! xxxx -
31 December 2004 - 20:27
Marleen En Alex:
gewlukkig nieuwjaar en kom maar snel terug naar huis om weer eens lekker te stappen, we missen jullie. Kus -
01 Januari 2005 - 01:10
Peter En Franka:
Heel gelukkig nieuwjaar, we komen er niet door met de telefoon, dus zo maar even. Doeiii
Peter en Franka -
02 Januari 2005 - 15:49
Anouk:
Ja ik ben weer jaloers!!!!
Heel veel plezier en Eveline hoe doe je dat toch, zo'n website??!!! -
02 Januari 2005 - 18:44
Anneke:
kei leuk die foto's!! We hebben elkaar net gesproken maar toch even een dikke kus!!! Jullie zien er goed uit!! xx -
03 Januari 2005 - 09:52
Leonie En Matthijs:
Leuke foto's!! Goed dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Gelukkig Nieuwjaar en to over een maand ofzo. -
03 Januari 2005 - 12:13
Sindy:
Heey Eveline en Rene,
Heb jullie site gevonden hoor! Nu wacht ik op het eerste echte verhaal!
Groetjes Sindy (Ps: deze week Troy? haha) -
03 Januari 2005 - 14:53
Wies:
Hey dushi's!! twas weer een mooi weekend he?!Op naar een mooie week vol happy hours!!
Kus, Wies -
04 Januari 2005 - 08:44
Lieke En Jack:
mooie plaatjes! Daar kan ons kikkerlandje niet aan tippen!En wat zijn jullie bruin....Geniet ervan en tot snel!
kus -
07 Januari 2005 - 18:18
Ilse:
Ziet er goed uit!!
Ik heb je nog gebeld om je een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar moest nog een ander nummer invoegen!! Help Eef, dat heb ik niet!! Ik wil je heeeeeeel graag alsnog bellen!! -
18 Januari 2005 - 18:03
Familie Van Eijk:
Rene. Proficiat met je verjaardag.Gehoord van Peter dat je je stage goed hebt afgerond. Geniet met Eveline van je reis. Tot in Nederland.
Groeten Veerle,Ravi,Anne en Cor