Singapore! - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Eveline en Rene - WaarBenJij.nu Singapore! - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Eveline en Rene - WaarBenJij.nu

Singapore!

Door: Eveline en Rene

Blijf op de hoogte en volg Eveline en Rene

01 Juli 2007 | Singapore, Singapore

NOu we staan veilig aan land. Na een reis van zo'n twaalf uur (wat verbazingswekkend snel voorbij ging) zijn we in Singapore. We komen er net achter dat ons geboekte hotel vol zit. (hadden we ook een mailtje van gekregen maar deze hadden we niet meer gecheckt...)
Maar om nog maar even met het begin te beginnen...

Wij wilden gaan boarden en zagen bij onze gate zo'n 100 gele petjes met daarop expeditie robinson. Even later zagen we ook een camera ploeg en Erns-Paul. In het vliegtuig zaten we naast 1 van de deelnemers. Maar dit jaar is het anders. Ze zijn nu met z'n 100-en in maleisie dus er zullen er snel veel afvallen. De deelnemers weten zelf ook niets van wat er gaat komen! Wel grappig, dus wie weet zijn we in september op tv...

Verder is het hier hot! moet nog effe wennen aan dit temperatuurtje.
Ik hoop dat Rene nu beneden in het hotel toch nog een kamer kan fixen of het wordt een ander hotel..
Ach we zien wel
TOt snel
kus

• 01 Juli 2007 - 12:00

Swa:

awel bon, enjoy guys!

• 01 Juli 2007 - 12:59

Mertens:

Makkelijk he, van tevoren boeken. Hoef je niet met je bagage op zoek te gaan... :-)

"zijn we in Singapore. We komen er net achter dat ons geboekte hotel vol zit."

Have fun!!

• 01 Juli 2007 - 17:46

Serena:

hey hey

goed aangekomen dus jullie!! k nu even hotelletje xzoeken in bangkok, kga morgen ook richting azie.....en nog geen idee waar k eerst heen ga haha heeeerlijk dat vrije gevoel...niks moet en alles mag :-)! GENIET daar!!

kus serena

• 01 Juli 2007 - 23:41

Lieke:

goeie smorgens!

Fijn dat jullie goed en wel aangekomen zijn. Al lekker aan het zweten geslagen?

Slaap lekker vannacht!

We komen net terug van Genesis. In 1 woord Geweldig!!
    Morgenvroeg weer werken :-(

trusten

• 02 Juli 2007 - 14:27

Krijna En Bas:

Hoi Eveline en Rene,

Veel plezier daar. Ziet er fantastisch uit. Maar ja, wij hebben er net onze Amerikaanse reis opzitten, dus weer aan het werk.

Krijna en Bas

• 02 Juli 2007 - 21:26

Papa En Mama:

Hoi luitjes,
    Je kan altijd nog op het strand slapen, of onder een klapperboom. Wel voorzichtig zijn, voor vallende klappers. De meeste vallen langs je af. Volgens de statistieken.
    We hebben de planten eten gegeven en de vissen water, of was het andersom.
    Selamat Jalan.
    Papa en mama

• 03 Juli 2007 - 12:08

An, Rogier En JIm:

vakantiegangers, hadden jullie nog een geschikte slaapplaats kunnen vinden? Met jullie reiservaring vast geen probleem! Al gewend aan de temp.? Stuur maar wat zon deze kant op! Have fun xx An, Rogier en Jim

• 03 Juli 2007 - 14:27

Wies:

Hey lieffies,
    Geniet ervan!!! De tijd gaat zo onwijs snel! Waar zitten jullie in Singapore? Nog een goede en goedkope plek gevonden? Zo raar dat ik er een maand geleden ongeveer was... Hierna wordt het goedkoper hor, don't worry!!
    Have fun en blijf schrijven! Top om jullie te volgen!
    Kus, Wies

• 10 Juli 2007 - 09:36

Anneke:

Hallo samen,
    Het is hier nog steeds verschrikkelijk weer dus jullie hadden niet beter kunnen plannen!! Ben echt super jaloers!!
    Geniet ervan en tot snel!!!! (lekker eten op de kleine berg?!)

Groetjes Anneke

• 10 Juli 2007 - 12:32

Jack:

ha vakantiegangers!
    Ik dacht ik zal ook maar eens wat verhalen gaan lezen en foto's gaan bekijken van jullie. (is moeilijk om dat te doen zonder jaloers te worden) Ziet er naar uit dat het wel goed gaat komen daar met jullie! Jullie hebben al het mooie weer in elk geval meegenomen. Sinds dat jullie weg zijn regent het alleen nog maar hier :(
    Foto's zien er wel erg goed uit zeg!~Wat een strand!!

In elk geval nog heel veel plezier daar met z'n tweetjes!

groet,

Jack